Messi lepší ako ja? Bez šance, nie je ani tak dobrý ako Neymar, hovorí Pelé

NETKY.SK • 11 Apríl 2012, 21:01 • 2 min
Messi lepší ako ja? Bez šance, nie je ani tak dobrý ako Neymar, hovorí Pelé

Messi lepší ako ja? Bez šance, nie je ani tak dobrý ako Neymar, hovorí Pelé - Futbal SAO PAULO - Legenda Pelé odmietol tvrdenie, že by sa z Lionela Messiho stal najväčší hráč všetkých čias, a dokonca popiera, že by mal byť najlepším z tých hráčov, ktorí v

slovakia

left justify in out

imgSAO PAULO - Legenda Pelé odmietol tvrdenie, že by sa z Lionela Messiho stal najväčší hráč všetkých čias, a dokonca popiera, že by mal byť najlepším z tých hráčov, ktorí v súčasnej dobe aktívne hrajú.

Brazílsky Majster sveta, ktorý je všeobecne považovaný za najlepšieho futbalistu, ktorý kedy žil, sa domnieva, že jeho krajan, Neymar, je lepší ako aktuálny svetový hráč roka.
Pelé bol po celú svoju kariéru nútený brániť svoju pozíciu tvárou v tvár tým, ktorí podporovali Diega Maradonu v boji o futbalovú nadvládu, a teraz bojuje proti špekuláciám, že kto bude 'ďalší Pelé' z Brazílie.

Vo svojom prejave na oslavách stého výročia Neymarovho klubu, Santosu, Pelé povedal: "Vždy tu bolo porovnávanie s Maradonom, že je lepší ako Pelé. Teraz niektorí hovoria, že Messi je lepší ako Pelé. No, za prvé, najprv by musel byť lepší ako Neymar, čo ešte nie je. Len má viac skúseností."

Neymar, ktorý už strelil za svoj klub 100 gólov napriek tomu, že má len 20 rokov, by mal podľa očakávaní prestúpiť do Barcelony alebo Realu Madrid ešte pred Majstrovstvami sveta 2014 v jeho vlasti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies