Messi je stále najlepší na svete, tvrdí Mascherano

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 08:53 • 2 min
Messi je stále najlepší na svete, tvrdí Mascherano

BUENOS AIRES - Futbalový virtuóz Lionel Messi má za sebou frustrujúcu sezónu, keď jeho zamestnávateľ FC Barcelona nezískal po šiestich rokoch hodovania žiadnu trofej, navyše miláčika argentínskych fanúšikov trápili viaceré zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu 26-ročný rodák z Rosaria zaznamenal v drese "blaugranas" 41 gólov vo všetkých súťažiach ročníka 2013/2014 a bude kapitánom Argentíny na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Brazílii.

 

Messiho tímový aj reprezentačný spoluhráč Javier Mascherano verí, že hviezdny Leo je stále najlepším futbalistom planéty a kritiku Lionela považuje za neopodstatnenú. Defenzívny univerzál Mascherano tiež priznal, že Argentína sa chce dostať ďalej ako pred štyrmi rokmi na MS v JAR, keď "albicelestes" vo štvrťfinále vyradilo silné Nemecko. 

 

"Vkladám obrovskú nádej do Lea. Čaká nás veľmi dôležitý turnaj a my sa zaujímame iba o tento šampionát. Sme favoritmi našej skupiny, takže si to musíme užiť. Chceme sa dostať ďalej ako na predchádzajúcich majstrovstvách sveta," povedal onedlho 30-ročný Mascherano (nar. 8. júna 1984). 


Samotný Lionel Messi vyhral štyrikrát Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu planéty a dosiahol mnohé úspechy v drese FC Barcelona, ale momentálne veľmi túži po zisku titulu majstrov sveta. "Chcem vyhrať s Argentínou svetový šampionát, aby sa aj o mne v budúcnosti hovorilo, že som bol veľký hráč," povedal Messi pre poľské periodikum Przeglad Sportowy na konci mája. 

 

Messi a spol. môžu zaútočiť na celkovo tretí argentínsky triumf v histórii už o pár dní v Brazílii. V základnej F-skupine MS si zmerajú sily s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies