Megadeth zrušili dnešný koncert v Prešove

NETKY.SK • 16 Júl 2016, 12:31 • 2 min
Megadeth zrušili dnešný koncert v Prešove

BRATISLAVA - Americká kapela Megadeth zrušila svoj dnešný koncert v Prešove. Dôvodom je zranenie ich basgitaristu Davea Ellefsona.

slovakia

left justify in out

“Dave Ellefson si v Maďarsku zlomil nohu, preto skupina nevie vystúpiť na posledných dvoch koncertoch v Európe vrátane Slovenska dnes večer. Je nám to veľmi ľúto,” vysvetlila formácia v oficiálnom stanovisku.
Kapela mala dnes vystúpiť v miestnej Tatran Handball Aréne v rámci dvojdňového podujatia Harley Days, ktoré malo trvať do 17. júla. To však museli organizátori pre nepriaznivé počasie zrušiť. “Mrzí nás situácia, ktorá nastala dnes ráno. Všetko bolo pripravené na koncert Megadeth aj skupín Signum Regis a The Carburetors. Takisto pre nepriazeň počasia nevieme realizovať denný program pred Tatran Handball Arénou, ktorý bol súčasťou tohto dvojdňového podujatia. Fanúšikov, ktorí si kúpili lístky na koncert Megadeth, budeme informovať o ďalšom postupe, pretože momentálne rokujeme s kapelou, či bude možný náhradný termín, respektíve, aký bude ďalší postup,” uviedol spoluorganizátor podujatia Edo Kopček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies