McGregor opäť vyrazí do boja. Poznáme dátum jeho ďalšieho zápasu!

NETKY.SK • 4 Apríl 2021, 13:40 • 2 min
McGregor opäť vyrazí do boja. Poznáme dátum jeho ďalšieho zápasu!

Conor McGregor patrí k úzkej skupine bojovníkov, ktorí dávno presiahli hranice sveta zmiešaných bojových umení. Aj napriek nie práve najlepšej forme je mu preto venovaná obrovská pozornosť.

slovakia

left justify in out

Posledný zápas írskeho fightera pre neho nedopadol ideálne. Januárový súboj s Danielom Poirierom na udalosti UFC 257 mal byť pre McGregora začiatkom cesty k ďalšiemu titulu, veď toho istého súpera už v minulosti dokázal poraziť. Neodpustil si ani štipľavé vyjadrenie, že ho tentokrát ukončí skôr, než v prvom zápase. Nakoniec bolo všetko inak a Poirier sa vďaka vhodne zvolenej taktike tešil z víťazstva.

 

 

Rivali McGregora nedokázali na sociálnych sieťach skryť radosť z výsledku, čo muža, prezývaného „Notorious“, nenechalo chladným. Prakticky okamžite sa začalo špekulovať o tom, kedy sa vráti do oktagonu a kto bude jeho súperom. McGregor sa následne vyjadril, že si praje tretí zápas s Poirierom, aby sa definitívne ukázalo, kto je lepším bojovníkom. Nasledoval proces zdĺhavých rokovaní, ktoré napokon viedli k očakávanej dohode.

 

Uznávaný žurnalista Ariel Helwani informoval, že sa rozhodujúci zápas uskutoční 10. júla na podujatí UFC 264. Správu následne potvrdil aj McGregor. „Zápas je dohodnutý! 10. júla uvidíte, čo vo mne je. Prispôsobím sa a budem poriadne ničiť,“ napísal na svoj instagramový účet.

 

 

V hre bude okrem slávy a peňazí zrejme aj šanca vyzvať na súboj ďalšieho šampióna v ľahkej váhe, ktorý vzíde z duelu Chandler vs Oliveira. V druhom zápase sa Poirier dokázal presadiť vďaka tvrdým kopom do lýtka svojho súpera. McGregor už dávnejšie avizoval, že sa ich pokúsi blokovať a do oktagonu zamieri s úplne novou stratégiou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona