Mediálny magnát Ruppert Murdoch sa oženil s herečkou Jerry Hallovou

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 15:44 • 2 min
Mediálny magnát Ruppert Murdoch sa oženil s herečkou Jerry Hallovou

LONDÝN - Mediálny magnát Ruppert Murdoch (84) sa dnes v Londýne oženil s herečkou a bývalou supermodelkou Jerry Hallovou (59).

slovakia

left justify in out

Prominentný pár oznámil svoje zásnuby v polovici januára tohto roku. Civilný sobáš sa konal dnes v paláci Spencer House v londýnskom Westminsteri, informovala televízia BBC.

 

Na sobotu je plánovaný súkromný obrad v takzvanom "novinárskom kostole" St Bride's Church na ulici Fleet Street v centre Londýna.

 

Jerry Hallová bola viac ako 20 rokov vydatá za frontmana Rolling Stones Micka Jaggera, s ktorým mala štyri deti. Ich manželstvo uzavreté v Indonézii však bolo napokon vyhlásené za neplatné, keďže Jagger spochybnil jeho legálnosť.

 

Ruppert Murdoch, šéf mediálneho koncernu News Corporation a spoločnosti 21st Century Fox, má za sebou už tri manželstvá a je otcom šiestich detí. Naposledy bol ženatý s čínsko-americkou podnikateľkou Wendi Dengovou, s ktorou sa rozviedol v roku 2013 po 14-ročnom manželstve.

 

S Jerry Hallovou pochádzajúcou z amerického Texasu je spolu od vlaňajšieho leta. Na verejnosti sa s ňou prvýkrát objavil pred troma mesiacmi na finále majstrovstiev sveta v ragby. Zasnúbili sa v januári v Los Angeles, kde sa zúčastnili na udeľovaní Zlatých glóbusov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies