Mečiar po rokoch na verejnosti: V opozícii sú bezzubí chudáci!

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 13:56 • 2 min
Mečiar po rokoch na verejnosti: V opozícii sú bezzubí chudáci!

BRATISLAVA - Včera (7.6.) sa konala v bratislavskom krematóriu posledná rozlúčka so zosnulým politikom Romanom Hofbauerom. Okrem blízkej rodiny a spolupracovníkov sa s ním prišiel rozlúčiť aj jeho dlhoročný šéf a bývalý predseda vlády Vladimír Mečiar, ktorý sa v súčasnosti už politike veľmi nevenuje.

slovakia

left justify in out

„Roman Hofbauer bol človek pevných zásad, pracovne nesmierne výkonný. Bol to človek, ktorý svoj vzťah k Slovensku a k Bratislave premenil na zmysel svojho života,“ povedal Mečiar o zosnulo kolegovi.

 

Bývalý predseda si zaspomínal aj na vznik samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993. Je však roztrpčený, že si ho Slováci nevážia. „No a za to nám Slováci dnes poďakovali, keď si pani Mojsejovú vážia viac ako mňa. Nech žijú,“ povedal Mečiar, ktorého volajú aj Otec národa.

 

Dnes chová ovce a záhradkárči. Súčasnú politickú situáciu veľmi komentovať nechcel, no pri otázke, či súčasná koalícia vydrží štyri roky, povedal, že pri takejto opozícii by vydržala aj osem. "V opozícii sú bezzubí chudáci! Nemajú politické myslenie, predvídavosť. Vyťahujú len škandály a potom hrrr," dodal pre denník Nový čas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies