ME: Ronaldo dokáže zničiť sny Francúzov, myslí si Ferdinand

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 17:21 • 2 min
ME: Ronaldo dokáže zničiť sny Francúzov, myslí si Ferdinand

PARÍŽ - Portugalčan Cristiano Ronaldo dokáže vo finále futbalových majstrovstiev Európy (nedeľa o 21.00 h SELČ v Paríži) zničiť francúzske sny.

slovakia

left justify in out

Myslí si to bývalý anglický reprezentant a niekdajší Ronaldov spoluhráč z Manchestru United Rio Ferdinand. "Nevraživosť a strach Francúzov mu iba prospeje. Počas celej kariéry vytváral v dôležitých zápasoch kúzelné momenty. Hviezdnym hráčom sa stal aj vďaka tomu, že sa nenechá vyviesť z rovnováhy ani pod veľkým tlakom," cituje 37-ročného rodáka z Londýna britská BBC.


Ferdinand predpokladá, že pre 31-ročného Ronalda je finále ME poslednou šancou na získanie veľkého reprezentačného titulu. K úspechu na medzinárodnej scéne mal "CR7" najbližšie ako 19-ročný, keď sa domáce Portugalsko prebojovalo až do finále ME 2004. Po prehre 0:1 s Gréckom sa Ronaldo na trávniku rozplakal. "Pamätám si jeho reakciu. Na to, aby to spracoval, bol ešte trochu primladý. Na ďalšiu šancu vo finále čakal 12 rokov a to ho robí ešte nebezpečnejším. Zúfalo túži zvíťaziť," dodal Ferdinand.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies