McGregor vs Mendes Vol.2

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 19:00 • 2 min
McGregor vs Mendes Vol.2

LAS VEGAS - Pozrime sa na Chada Mendesa momentálnu dvojku za zranením Aldom. Jeho skóre je 17 výhier a 2 prehry, obidve prehry má práve proti Aldovi.

slovakia

left justify in out

V UFC mal 10 zápasov. V oktagone využíva zápasenie ktorému sa venuje od malička, ale v každom zápase na ňom vidno zlepšenie aj v stoji. V štyroch zápasoch sa mu podarilo zápas ukončiť s údermi.

 

Proti McGregorovi to nebude mať vôbec jednoduché, nakoľko má Ír obrátený postoj čo Mendesovi nemusí sedieť, hlavne pri jeho obľúbenej technike double leg(útok na nohy). No vo viacerých zápasoch si na tento moment pekne počkal. Pred útokom sa začne brániť-ustupovať a keď súper začne s nátlakom, v momente útočí. Keď mu vyjde double leg tak potom väčšinou nasleduje hod a potom boj na zemi. Keď sa mu nepodarí chytiť obidve nohy ale iba jedna, tak ztrháva odtiaľ. Ale ako už bolo spomenuté jeho stoj sa zlepšuje zo zápasu na zápas, jeho kombinácie úderov narobili riadne problémy aj Aldovi. Má neskutočne silné pravačky aj ľavačky. McGregor je od Mendesa vyšší a má dlhšie ruky a nebezpečné kolená, no Mendes zasa patrí k najvýbušnejším a najsilnejším v divízií. Kondične to bude pre McGregora tiež nová skúsenosť nakoľko titulový zápas má 5 kôl. A jeho zápasy končili väčšinou v prvom alebo druhom kole. Mendes v zápase proti Aldovi nemal najmenší problém ani v poslednom kole.

 

Kto vyhrá? Ťažko povedať. Stávkové kancelárie dávajú väčšiu šancu Írovi. No obidvaja majú niečo čo druhému nevyhovuje, a patria k najlepším na svete. Takže odpoveď na otázku sa dozvieme až v nedeľu nadránom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies