Dana White odhovára Tysona od jeho návratu do ringu

NETKY.SK • 20 Máj 2020, 08:22 • 2 min
Dana White odhovára Tysona od jeho návratu do ringu

LOS ANGELES - Prezident organizácie miešaných bojových umení UFC Dana White apeluje na bývalého amerického profesionálneho boxera Mikea Tysona, aby sa nevracal do ringu. Najmladší majster sveta superťažkej hmotnostnej kategórie začal vo veku 53 rokov opäť trénovať a chystá sa na exhibičné zápasy.

slovakia

left justify in out

Príprava Mikea Tysona 

Tyson nedávno zverejnil video zo svojej prípravy a k návratu do tréningu inšpiroval aj krajana a niekdajšieho rivala Evandera Holyfielda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

 

Nezabudnuteľný zápas 

Ten naznačil, že by si vedel predstaviť tretí vzájomný súboj za charitatívnym účelom. Holyfield zvíťazil v roku 1996 technickým knokautom, o rok neskôr uspel aj v neslávne známej odvete. Tysona diskvalifikovali po tom, ako súperovi odhryzol časť ucha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fight Liberty (@fightliberty),

 

Obavy Whitea

Amerického promotéra však neoslovila takáto myšlienka. "Keď som vyrastal, vzhliadal som k Mikeovi Tysonovi. Vždy som bol jeho fanúšik a stali sme sa veľmi dobrými priateľmi. Prosím ho, aby neboxoval. Vyzerá úžasné, stále je výbušný a silný. Je jeden z najlepších v histórii, ale má 53 rokov. Mike, prosím, nerob to," povedal White pre portál sportsnet.ca.

 

img

 

Zvažuje, že Tysonovi ponúkne inú formu sebarealizácie: "Neviem, čo chce robiť, no niečo rozhodne chystá. Ak by mal spraviť čosi šialené, radšej do toho vstúpim a vymyslím niečo, vďaka čomu si to rozmyslí."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies