Matovič: Odstúpenie Pašku je víťazstvo ľudí z ulice

NETKY.SK • 16 November 2014, 08:56 • 2 min
Matovič: Odstúpenie Pašku je víťazstvo ľudí z ulice

BRATISLAVA - Odstúpenie Pavla Pašku z pozície predsedu NR SR je podľa lídra OĽaNO Igora Matoviča obrovské víťazstvo ľudí, ktorí sa zúčastnili na piatkovom proteste v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako povedal Matovič dnes pre agentúru SITA, v Smere evidentne vyhodnotili, že ďalšie krytie zlodejín v zdravotníctve im určite nepomôže. „Avšak jedna Paška leto nerobí. Boj proti skorumpovaným politikom a stranám musí pokračovať. Kauza CT v Piešťanoch je len úplným vrcholom ľadovca. Smer rozkráda Slovensko vo veľkom a nikto mu v tom nedokáže zabrániť lepšie ako aktívni ľudia na uliciach, z ktorých majú až panický strach,“ vyhlásil Matovič.

 

Predseda Národnej rady SR Pavol Paška dnes po vyhlásení výsledkov komunálnych volieb a víťazstve Richarda Rašiho ako primátora v Košiciach prítomným novinárom oznámil, že sa vzdá funkcie predsedu parlamentu. Uviedol to v prítomnosti svojej manželky a povedal, že k tomuto kroku pristúpil po tom, čo sa objavili útoky na jeho osobu a postihli aj jeho rodinu. Dodal, že detailnejšie sa k svojmu odstúpeniu vyjadrí neskôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies