Matka MONŠTRUM: Odišla za milencom a svoje deti nechala vyhladovať

NETKY.SK • 18 December 2016, 13:40 • 2 min
Matka MONŠTRUM: Odišla za milencom a svoje deti nechala vyhladovať

KYJEV - Úplná nezodpovednosť a krutosť ukrajinskej matky spôsobila smrť ešte len ročného chlapčeka Daniela.

slovakia

left justify in out

Matka Vladislava Podčapko (20) z Kyjeva mala dve deti, ale vôbec sa o ne nestarala. Dokonca si odišla na dlhých 9 dní preč z domu v Kyjeve a nechala ich doma samých.

 

Navyše im v byte nenechala ani nič na jedenie a pitie, a tak ich v podstate nechala vyhladovať na smrť. Anička a Daniel mali strach a zrejme sa snažili z bytu sami dostať. Svedčí o tom aj potrhané linoleum pri vchodových dverách. Ale tie boli zamknuté, a tak deti nemali žiadnu šancu.

 

obrazok

Zúfalo plakali a kričali tak hlasno, že ich počuli aj susedia v dome. Niekto z nich vraj údajne kvôli plaču kontaktoval aj políciu, lenže tá sa zásahom otáľala.

 

Dvojročné dieťa sa o seba asi ťažko postará, a tak jej syn Daniel zomrel od hladu. Jeho o rok staršia sestra síce prežila, ale je na tom zdravotne veľmi zle. Našli ju na pokraji smrti ležať vedľa mŕtvoly jej bratčeka.

 

obrazok

Krkavčia matka je už za mrešami a podľa jej vyjadrenia vraj netušila, že jej deti môžu zomrieť. S jej milencom, ku ktorému odišla čaká ďalšie dieťa. Vladislava sa na Facebooku prezentovala ako starostlivá matka. Za tento otrasný skutok jej hrozí osem rokov väzenia. Ľudia už spisujú petície a žiadajú pre ňu oveľa väčší trest a niektorí dokonca trest smrti, alebo vyhladovanie.

 

Jedno je však jasné, život to malému Danielkovi nevráti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies