Matka Michaela Jacksona zažalovala usporiadateľa synovho turné

NETKY.SK • 16 September 2010, 12:01 • 2 min
Matka Michaela Jacksona zažalovala usporiadateľa synovho turné

Matka Michaela Jacksona zažalovala usporiadateľa synovho turné

slovakia

left justify in out

img

Matka Michaela Jacksona zažalovala v stredu usporiadateľa synovho koncertného turné, spoločnosť AEG Live, že nezabezpečila popovému spevákovi poskytovanie správnej zdravotníckej starostlivosti a že najatím Conrada Murraya za lekára sa dopustila nedbalosti.
      Jackson zomrel v júni 2009 vo veku 50 rokov na predávkovanie liekmi len niekoľko dní predtým, ako mal začať svoje comebackové turné, ktoré malo pozostávať z 50 koncertov a organizovala ho popredná svetová usporiadateľská spoločnosť AEG.
      Podľa šoubiznisovej webovej stránky TMZ.com Katherine Jacksonová podala žalobu vo svojom vlastnom mene a v mene svojich troch detí. V žalobe sa uvádza, že zmluva AEG s hudobníkom "vytvárala právnu povinnosť spoločnosti konať zodpovedne voči fyzickému zdraviu a pohode Michaela Jacksona", informovala TMZ.com.
      Žaloba tiež obviňuje AEG z toho, že Murraya najala bez náležitého preverenia jeho profesionálneho pozadia. "AEG neposkytla lekára, ktorý sa skutočne staral o Jacksonovo zdravie a neposkytla potrebné vybavenie".
      Žaloba takisto obviňuje spoločnosť AEG, že spôsobila citový stres Michaelovmu synovi Princeovi, ktorý bol svedkom umierania svojho otca a "dostal sa do pozície diváka týchto tragických udalostí".

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies