Massa poslal jazdiť svojho brata, tvrdí šéf Ferrari

NETKY.SK • 15 December 2010, 09:20 • 2 min
Massa poslal jazdiť svojho brata, tvrdí šéf Ferrari

Massa poslal jazdiť svojho brata, tvrdí šéf Ferrari

slovakia

left justify in out

img

Felipe Massa mal takú nevydarenú sezónu vo formule 1, že to vyzerá, akoby poslal namiesto seba jazdiť svojho brata. Takejto kritike podrobil jazdca Ferrari šéf tímu Luca di Montezemolo.
      Brazílčan skončil v hodnotení seriálu MS až na 6. mieste, jeho tímový kolega Fernando Alonso bol tesne druhý za Sebastianom Vettelom z Red Bullu po strategickej chybe pri zastávkach v boxe v záverečných pretekoch MS v Abú Zabí.
      "V istej chvíli tejto sezóny bol Felipe príliš znechutený a tak poslal jazdiť svojho brata," zosmiešňoval di Montezemolo brazílskeho jazdca na večeri s talianskymi novinármi. Rovnaký vtip použil aj vlani na výkony Fína Kimiho Räikkönena. "Felipemu dávam teda známku 7, Alonsovi za jeho prvú sezónu v tíme známku 9,5 napriek tomu, že napokon, žiaľ, nevyhral," dodal šéf Ferrari.
      Massa sa vrátil do seriálu po ťažkom zranení hlavy z roku 2009, ale v júli netajil hnev, keď dostal tímový pokyn, aby pustil pred seba Alonsa na Veľkej cene Nemecka. Brazílčan má s tímom kontrakt do roku 2012.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies