VIDEO: OKTAGON Team sa stal účastníkom veľkej dopravnej nehody

NETKY.SK • 15 Október 2019, 17:42 • 2 min
VIDEO: OKTAGON Team sa stal účastníkom veľkej dopravnej nehody

BRATISLAVA/BRNO - V smere do Brna horí na diaľnici cisterna a dôjde k zrážke niekoľkých áut. Medzi zranenými sa však nachádzajú aj členovia tímu Oktagon MMA. Udalosť sa síce odohrala pred niekoľkými dňami, no na sociálnych sieťach sa objavujú stále nové informácie.

slovakia

left justify in out

Dopravná nehoda, ktorá sa pred dvomi dňami odohrala na diaľnici D1 v smere na Brno priniesla šokujúce informácie. Zapojil sa do nej bohužiaľ aj štáb OKTAGON MMA. Vzhľadom na tieto skutočnosti sa na sociálnej sieti vyjadril aj jeden z jej zakladateľov Pavol Neruda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ďakujeme Vám všetkým za podporu, za správy, ktoré od vás dostávame. 🙏🏻 Veľmi si vážim, že ste nám mnohí ponúkli nezištnú pomoc. V ťažkých chvíľach spoznávame priateľov 🙏🏻 Nehoda bola naozaj vážna, niektorí z nášho teamu zostávajú naďalej v nemocnici no nastastie mimo ohrozenia života. Všetci sme myšlienkami neustále s nimi a už teraz sa tešíme ako sa po uzdravení k nám opäť pripoja. Osobne to celé veľmi prežívam, pretože Oktagonteam sme ako jedna veľká rodina. Nie je to ako fráza, ale je to skutočne tak. Ten moment keď mi z diaľnice zavolali v úplnom šoku z toho čo sa stalo ešte dlho zostane v mojej pamäti. 😨 Som nesmierne vďačný, že ste všetci stále tu @stahl.filipiace @miro.kuruc @bozi_chram @kristinasladekova @luciaszabova97 @ni.koletad 🙏🏻 Kompletné informácie a vyjadrenie z našej strany sa dozviete v dnešnom vysielaní MMA Letem Světem. #teamoktagon #dakujeme

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Neruda (@pavolneruda),

 

"Ďakujeme Vám všetkým za podporu, za správy, ktoré od vás dostávame.  Veľmi si vážim, že ste nám mnohí ponúkli nezištnú pomoc. V ťažkých chvíľach spoznávame priateľov."  

 

"Nehoda bola naozaj vážna...Osobne to celé veľmi prežívam, pretože Oktagonteam sme ako jedna veľká rodina. Nie je to ako fráza, ale je to skutočne tak."

 

Členovia OKTAGON tímu, ako aj fighterky sú mimo ohrozenia života. V súčasnej dobe sa však nevie, ako to bude vyzerať s OKTAGON Výzvou. Problémom je totiž strata natočeného materiálu projektu OKTAGON výzva IV.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies