Maskovaní muži prepadli Maďara vo Veľkom Krtíši: V taške mal 100-tisíc eur

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 13:59 • 2 min
Maskovaní muži prepadli Maďara vo Veľkom Krtíši: V taške mal 100-tisíc eur

VEĽKÝ KRTÍŠ – Papierovú tašku s viac ako stotisíc eurami ukoristili v stredu na pravé poludnie dvaja maskovaní muži pred bankou na Ulici SNP vo Veľkom Krtíši.

slovakia

left justify in out

Muži v kuklách prepadli 28-ročného Maďara, ktorý chcel peniaze vložiť na účet. Jeden z páchateľov zakričal „polícia“ a muža udrel päsťou do tváre. Keď spadol na zem, vytrhol mu tašku s tisíckami eur. Prepadnutý muž utrpel povrchové zranenia, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie.

 

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, lupiči mali oblečené rovnaké tmavohnedé bundy, zelenomodré nohavice a na rukách mali žltú pásku. Polícia prípad rieši ako obzvlášť závažný zločin lúpeže. Prípadní svedkovia, ktorí si všimli niečo podozrivé, môžu akékoľvek informácie poskytnúť na linke 158. Za takýto čin hrozí trest na 10 až 15 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies