Mascherano zostáva v Barcelone do roku 2016

NETKY.SK • 27 Júl 2012, 10:44 • 2 min
Mascherano zostáva v Barcelone do roku 2016

Mascherano zostáva v Barcelone do roku 2016 - Futbal Argentínsky futbalový legionár v službách FC Barcelona Javier Mascherano vo štvrtok súhlasil s predĺžením kontraktu s katalánskym veľkoklubom o ďalšie dva roky, čo znamená, že podľa zmluvy v klube zotrv

slovakia

left justify in out

img

Argentínsky futbalový legionár v službách FC Barcelona Javier Mascherano vo štvrtok súhlasil s predĺžením kontraktu s katalánskym veľkoklubom o ďalšie dva roky, čo znamená, že podľa zmluvy v klube zotrvá do konca júna 2016.
      Dvadsaťosemročný univerzál, ktorého bývalý kouč "Barcy" Pep Guardiola "zmenil" po príchode z Liverpoolu v roku 2010 zo stredopoliara na stredného obrancu, podpíše novú dohodu počas najbližších týždňov. "Mascherano sa pre nás stal kľúčovým hráčom. Odkedy ho Guardiola nasadzoval do stredu obrany, neodohral nijaký zlý zápas," pochválil tímového kolegu Lionel Messi.
      Mascherano, ktorý je v Španielsku známy pod prezývkou "El Jefecito" (Malý šéf), odohral za Barcelonu 97 zápasov a pomohol jej k zisku šiestich trofejí: víťazstvá v Lige majstrov, v La lige, Kráľovskom pohári, španielskom a európskom Superpohári, či k triumfu na klubových majstrovstvách sveta.
      Argentínčan prestúpil do Barcelony za 20 miliónov eur a podľa katalánskych médií má jeho nový kontrakt obsahovať klauzulu o tom, že v prípade predaja pred ukončením zmluvy, by prípadný záujemca musel zaplatiť 100 miliónov eur.
Informovala agentúra Reuters.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies