Martínez radšej ukončí kariéru, než by mal ísť opäť pod skalpel

NETKY.SK • 14 November 2014, 09:39 • 2 min
Martínez radšej ukončí kariéru, než by mal ísť opäť pod skalpel

BUENOS AIRES - Argentínsky boxer Sergio Martínez zváži ukončenie profesionálnej kariéry, pokiaľ by si jej pokračovanie vyžiadalo ďalšiu operáciu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný rodák z Buenos Aires naposledy boxoval 7. júna tohto roka, keď v newyorskej Madison Square Garden podľahol Miguelovi Cottovi technickým rozhodnutím ringového arbitra v desiatom kole. Prišiel o opasky organizácie WBC a magazínu The Ring v strednej váhe a taktiež o titul tzv. "lineálneho" šampióna, teda pästiara všeobecne považovaného za najlepšieho v danej hmotnostnej kategórii.

 

V spomenutom súboji si obnovil zranenie pravého kolena a odvtedy podstúpil množstvo vyšetrení. "Musím to zvážiť s ohľadom na môj ďalší život po skončení boxerskej kariéry. Zároveň by som však nerád vešal rukavice na klinec po prehre. Nie, že by som bol frustrovaný, zápasy sa vyhrávajú alebo prehrávajú. Ak budem cítiť, že to dokážem, vrátim sa. Ak nie, skončím," povedal "Maravilla" v rozhovore pre RingTV. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies