FOTO Martina Škrtela v úlohe porotcu Superstar si všimla aj anglická tlač

NETKY.SK • 19 November 2015, 18:29 • 2 min
FOTO Martina Škrtela v úlohe porotcu Superstar si všimla aj anglická tlač

BRATISLAVA – Obranca Liverpoolu Martin Škrtel sa uplynulý víkend predstavil v porote talentovej šou a všimla si to aj anglická tlač.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný slovenský reprezentant sa pred medzištátnym zápasom s Islandom objavil v porote talentovej šou. Možno sa už pomaly pripravuje na život po futbalovej kariére.

 



Škrtel na svojom Instagrame zverejnil fotku ako sedí v kresle porotcu v česko-slovenskej talentovej šou Superstar. Tento jeho počin si všimli aj v Anglicku, keď informácie o jeho účinkovaní v televíznej šou prinieslo Metro.

 

 

...one more from tonight with @pavolhabera and @lasica025 #judges#janolasak#palohabera#2legendy#hokej#spev

Fotka uverejnená používateľom Martin Skrtel official (@martin37skrtel),



"Talentová šou je verziou na britskej Pop Idol a Škrtel bol jednoznačne zo svojej úlohy nadšený," píšu anglické noviny Metro. "Aj keď počas celého večera nehodnotil žiadneho účinkujúceho, tak by mohol byť ideálnou slovenskou verziou Simona Cowella. Jeho prísny a priamočiary prístup by ho mohol vyniesť na vrchol v úlohe porotcu talentovej šou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies