Martin Ševela končí na lavičke Slovanu Bratislava!

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 14:27 • 2 min
Martin Ševela končí na lavičke Slovanu Bratislava!

BRATISLAVA - Po blamáži v Lige majstrov, keď sa Slovanu Bratislava nepodarilo postúpiť ani cez prvé predkolo, sa vedenie klubu rozhodlo ukončiť spoluprácu so svojím hlavným trénerom aj jeho asistentom.

slovakia

left justify in out

Martin Ševela skončil na poste trénera slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava. Vedenie klubu sa ho rozhodlo odvolať po vypadnutí v 1. predkole Ligy majstrov so Sutjeskou Nikšič. Spolu s ním skončil aj asistent Ivan Vrabec. 

 

"V prvom rade sa chceme ospravedlniť všetkým našim priaznivcom za toto veľké zlyhanie. Uvedomujeme si, že akékoľvek slová nenapravia to, čo sa včera udialo. Pri všetkej úcte k súperovi, vypadnúť v prvom kole a takýmto spôsobom je jednoducho neakceptovateľné," vyjadril sa generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

 

img

 

"Rozhodli sme sa odvolať Martina Ševelu z funkcie trénera. Musíme si priznať, že oba zápasy sme z pohľadu pripravenosti absolútne nezvládli. Je pre mňa nepochopiteľné, prečo sme odvetu, ktorá sa pre nás vyvíjala po úvodnom góle pozitívne, nedotiahli do úspešného konca a aj vinou nesprávnej taktiky sme opäť inkasovali v nadstavenom čase. Samozrejme, vina nepadá len na trénera, dôsledky pocíti aj hráčska kabína." 

 

img

 

"Podržal som ho pred rokom po vypadnutí s Rapidom Viedeň, aj napriek tlaku verejnosti som mu chcel dopriať priestor na prácu s tímom. Žiaľ, po roku sme sa po taktickej stránke takmer vôbec neposunuli. Martinovi Ševelovi ďakujeme za odvedené služby pre Slovan a želáme všetko dobré v ďalšej kariére."

 

Nového trénera oznámi klub čoskoro, pretože Slovan už v sobotu čaká štart Fortuna ligy a v stredu duel 2. predkola Európskej ligy s kosovským KF Feronikeli. "Otázku obsadenia trénerského postu intenzívne riešime a fanúšikov i futbalovú verejnosť budeme včas informovať," uzavrel Kmotrík.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona