V Nových Zámkoch sa bude konať prvé kolo Pohára federácií v športovom aerobiku

NETKY.SK • 7 Marec 2023, 09:52 • 2 min
V Nových Zámkoch sa bude konať prvé kolo Pohára federácií v športovom aerobiku

V Sobotu a Nedeľu (11. - 12. 03. 2023) zorganizuje Gymnastický klub Nové Zámky 1. kolo Pohára federácií v športovom aerobiku.

slovakia

left justify in out

Pretekárky športového aerobiku odštartovali svoju súťažnú sezónu uplynulý víkend prvým kolom pretekov zo série Slovenského pohára Jipast v Prievidzi. 

Súťažný program začali pretekárky základného programu. Predstavili sa dievčatá zo 7 klubov. V troch súťažných leveloch súťažili v kategóriách Duo/Trio a Group. Najviac pódiových umiestnení v súťažiach základného programu získali pretekárky Centra gymnastických športov Prievidza. 

Súťažný deň pokračoval vystúpeniami v rámci Slovenského pohára Jipast, kde sa predstavili pretekárky z 8 klubov, ktoré súťažili spolu v desiatich súťažných a vekových kategóriách. 

 

img

 

Celkovo prvému kolu dominovali pretekárky Klubu gymnastických športov Slávia Trnava, ktoré získali až päť prvenstiev a na stupňoch víťazov chýbali iba v jednej z desiatich kategórií. 

 

Súťažnú sezónu odštartovali aj dievčatá z Gymnastického klubu Nové Zámky pod vedením Niki Szabóovej. Najlepšie umiestnenie dosiahli Adela BodákováNadja Ganznerová v kategórii 6-8 rokov, kde vybojovali krásne 1. miesto. Striebornú medailu v kategórii 12-14 rokov získalo trio Aneta Rimaszombati, Lizbeth LovászováZsófia Zsapka.  Premiéru v rámci A- kategórie malo 5 dievčat. 

 

img

 

V rámci Slovenského pohára Jipast sa predstavili pretekárky z 8 klubov. Najväčšiu radosť nám spravilo trio v zložení Eszter Varga, Ema OndruškováNela Kmeťová, ktoré sa nominovalo na Medzinárodné Majstrovstvá SR, ktoré sa uskutočnia v Bratislave 31.3.-2.4.2023. Za pomoc pri tréningoch ďakujeme bývalej športovej gymnastke Yevghenii Pavlovej. Všetkým dievčatám srdečne blahoželáme k výkonom.

 

1. kolo Pohára federácií v športovom aerobiku

Už počas nadchádzajúceho víkendu je pripravené ďalšie podujatie. Gymnastický klub Nové Zámky organizuje v mestskej športovej hale Milénium v Nových Zámkoch 1. kolo Pohára federácií v športovom aerobiku.

 

img

 

Príďte aj vy povzbudiť mladé pretekárky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies