Mariňáci z americkej armády sa boja prepustenia: Chodia na liposukciu!

NETKY.SK • 1 November 2013, 09:40 • 2 min
Mariňáci z americkej armády sa boja prepustenia: Chodia na liposukciu!

NEW YORK – Americkí mariňáci patria medzi najtvrdších mužov na svete, ale aj napriek tomu podstupujú operácie, na ktoré chodia skôr ženy nespokojné so svojím výzorom.

slovakia

left justify in out

Príslušníci amerického námorníctva totiž musia každoročne prejsť skúškou, ktorá meria percentá tuku v ich tele. Ak niektorý z mariňákov presiahne povolenú normu čo by len o desatinu percenta čaká ho „odtučňovacia kúra“, okrem toho sa môže rozlúčiť s kariérnym postupom a v niektorých prípadoch mu hrozí aj výpoveď.

Mariňáci, ktorí nechcú prísť o svoju prácu preto vyhľadávajú služby plastického chirurga. Dokonca musia siahnuť aj poriadne hlboko do vrecka, pretože liposukcia stojí v priemere okolo päťtisíc eur.

Plastický chirurg Michael Pasquale sa vyjadril pre Star Tribune, že počet členov amerického námorníctva stále viac a viac navštevujú plastických chirurgov. Oproti roku 2011 dokonca až 30% viac mariňákov vyhľadáva služby tohto lekára. „Dokonca viem, že niektorí velitelia doporučujú liposukciu. Oni však vedia, že niektorí vojaci sú v dobrej kondícii, ale nemajú však ideálnu postavu,“ povedal Pasquale.

Minulý rok skončilo, kvôli nadmernému množstvu tuku až 132 vojakov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies