Marián Hossa má opäť zdravotné problémy, vynechá 4 prípravné zápasy

NETKY.SK • 20 September 2013, 08:38 • 2 min
Marián Hossa má opäť zdravotné problémy, vynechá 4 prípravné zápasy

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa vynechá minimálne štyri prípravné zápasy pred štartom novej sezóny zámorskej NHL. Krídelníka Chicaga Blackhawks totiž opäť trápi zranenie v hornej časti tela.

slovakia

left justify in out

"Zhoršil si ho počas štvrtkového tréningu pred súbojom s Pittsburghom Penguins. Necháme ho odpočívať. Nemyslím si, že nastúpi v najbližších štyroch zápasoch. Uvidíme, ako sa bude cítiť po tom," uviedol pre oficiálnu stránku tréner "jastrabov" Joel Quenneville.

Hossa by však nemal chýbať v otváracom zápase sezóny, 1. októbra proti Washingtonu Capitals. "Myslíme si, že dovtedy už bude v poriadku," dodal tréner. Hossa nenastúpil ani na prvý predsezónny duel Chicaga v utorok proti Detroitu Red Wings (0:2). Slovenský útočník dohrával minulú sezónu v zlom zdravotnom stave. V druhom zápase finálovej série play off proti Bostonu utrpel bolestivé zranenie v oblasti chrbta. Posunula sa mu platnička, ktorá tlačila na nerv a tak nemohol podávať stopercentný výkon. Tretí duel vynechal, v ďalších síce opäť hral, ale nie naplno. So spoluhráčmi sa napokon tešil zo zisku Stanleyho pohára, jeho druhého v kariére.

V lete hrozila Hossovi operácia, po viacerých konzultáciách s lekármi sa jej napokon vyhol a do prípravného kempu Chicaga sa zapojil hneď od začiatku a v plnom nasadení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies