Marek Kvasnica o zápase s Ykosom: Pochybujem, že by do toho šiel

NETKY.SK • 19 Júl 2023, 20:00 • 2 min
Marek Kvasnica o zápase s Ykosom: Pochybujem, že by do toho šiel

Slovenský MMA bojovník Marek Kvasnica sa opäť predstaví v organizácii RFA. Na turnaji v Považskej Bystrici vyzve Ykosa Ibragimova, ktorý má za sebou úspešný vstup medzi profesionálov. Veľmi skúsený boxer zničil Mária Dinha už na začiatku 1. kola a Kvasnica bude musieť urobiť všetko pre to, aby ho zastavil.

slovakia

left justify in out

Duel Kvasnica vs. Ibragimov prebehne 9. septembra na RFA 12. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Šport je jeho život
Odreagovať od života profesionálneho MMA bojovníka sa dá rôznymi spôsobmi. Mareka Kvasnicu to odjakživa ťahalo k športu, ktorému venuje aj veľkú časť svojho voľného času. „Záleží od počasia a ročného obdobia, mám blízko ku každému športu. Väčšinou si chodím zahrať s kamarátmi futbal, pripadne jazdím na bicykli a počas zimy na snowboardujem,“ popísal svoje voľnočasové aktivity. K tomu, aby začal s bojovými umeniami, ho motivoval jeden nepríjemný zážitok: „Najskôr to bolo prioritne skrz sebaobranu, ale neskôr prišla udalosť, kedy som si povedal, že ideme do toho naplno,“ Kvasnica odôvodnil, prečo začal s bojovými športmi.

Takedown od Ibragimova by ho šokoval
V súčasnosti je Kvasnicovo skóre vyrovnané 2-2. Naposledy sa predstavil na turnaji RFA 3, na ktorom podľahol Adamovi Herajnovi na body. „Príliš som sa sústredil na taktiku, chcel som predviesť dokonalý výkon. Priznám sa, po tej pauze som mal stres pred zápasom, čo som už dlho nepociťoval. Keby som robil to, čo viem najlepšie, mohlo sa to úplne inak skončiť. Vyhral lepšie pripravený,“ priznal po jeho debute v RFA.

 

Druhý zápas v tejto organizácii absolvuje proti Ykosovi Ibragimovovi, proti ktorému ho nič ľahké rozhodne nečaká. „Je to vynikajúci stand-up fighter, takisto výborný tréner.          V dnešnom svete MMA už nikto nemá slabiny,“ povedal Kvasnica o Ykosovi, ktorý by podľa papierových predpokladov mal držať zápas predovšetkým na nohách.

Napriek tomu, že Ibragimov je postojár, prvý profi MMA zápas vyhral submisiou. Aj keď ukázal, že neradno podceňovať ani jeho zem, Kvasnicu by veľmi prekvapil, ak by sa ho pokúšal vziať na zem. „Nehovorím, že to nie je možné. Pochyboval ale o tom, že by do toho išiel. Mám jasný gameplan, ktorý treba dodržať,“ vyhlásil Kvasnica pred zápasom na RFA 12. Ten prebehne 9. septembra v Považskej Bystrici. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
RFA, Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies