Marcel Haščák po vážnom zranení začal trénovať

NETKY.SK • 8 Január 2016, 14:58 • 2 min
Marcel Haščák po vážnom zranení začal trénovať

KARLOVE VARY - Slovenský hokejový reprezentant Marcel Haščák sa po vážnom zranení tento týždeň objavil na tréningu Karlových Varov.

slovakia

left justify in out

V októbrovom zápase 14. kola proti Plzni si 28-ročný útočník po páde na ľad zranil prsný sval, ktorý mu museli operovať.

"Bolo to natoľko vážne, že jeho návrat očakávame až začiatkom marca. Je možné, že naskočí skôr, ale takisto sa môže stať, že bude absentovať ešte dlhšie. Nič nechceme uponáhľať. Od polovice decembra sa dáva kondične dohromady, má za sebou dva tréningy s mužstvom. Samozrejme, nič nerobí naplno," citoval oficiálny web klubu asistenta trénera HC Energie Karla Mlejneka.

Dvadsaťosemročný Popradčan Haščák stihol do zranenia nastrieľať sedem gólov v štrnástich dueloch. Karlove Vary sú po 33 zápasoch najvyššej českej súťaže predposledné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies