Maratón v Košiciach sledovalo takmer pol milióna ľudí

NETKY.SK • 7 Október 2014, 08:59 • 2 min
Maratón v Košiciach sledovalo takmer pol milióna ľudí

KOŠICE - Podľa informácii RTVS nedeľňajší priamy prenos z Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach sa stretol s veľkým záujmom divákov na celom Slovensku.

slovakia

left justify in out

"V cieľovej skupine 12+ sledovalo priamy prenos z maratónu, ktorý tento rok oslavoval 90. výročie, 86 000 divákov, pričom v najsledovanejšej minúte dosiahla sledovanosť až 156 000 divákov," píše sa v tlačovej správe organizátorov.

 

V poslednej hodine sa priemerná sledovanosť MMM dostala na úroveň 132 000 divákov, celkovo si prenos aspoň na 3 minúty zaplo až 393 000 ľudí. Organizátori informujú aj o tom, že ak k tomu prirátajú ľudí sledujúcich maratóncov priamo v uliciach Košíc, celkové číslo záujmu o MMM je ešte vyššie. "Spolu s ľuďmi pri trati, návštevníkmi sprievodných podujatí aj samotnými účastníkmi môžeme hovoriť, že celkový dosah maratónu sa blíži k počtu 500 000 ľudí," dodáva sa v tlačovej správe MMM. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies