Manic Street Preachers zverejnili klip ku skladbe Futurology

NETKY.SK • 11 August 2014, 15:40 • 2 min
Manic Street Preachers zverejnili klip ku skladbe Futurology

BRATISLAVA - Waleská alternatívno-rocková formácia Manic Street Preachers zverejnila videoklip k piesni Futurology.

slovakia

left justify in out

V novinke použili rôzne fotografie napríklad budov či prírody. O réžiu sa postaral Kieran Evans, ktorý s formáciou spolupracoval na videách k piesňam Rewind The Film, Show Me the Wonder, Anthem for a Lost Cause a Walk Me to the Bridge.

Skladba Futurology pochádza z rovnomenného albumu, ktorý kapela vydala tento rok v júli. Dvanásta radová nahrávka obsahuje aj spomínaný prvý singel Walk Me to the Bridge. 

 

Kapela plánuje tento rok osláviť 20. výročie od vydania albumu The Holy Bible (1994). Štúdiovka je posledným albumom, ktorý formácia vydala pred zmiznutím textára a gitaristu kapely Richeyho Edwardsa. Ten zmizol 1. februára 1995. V roku 2008 ho po trinástich rokoch márneho hľadania oficiálne vyhlásili za mŕtveho. 

 

Manic Street Preachers vznikli v roku 1986. Debutový album Generation Terrorists vydali vo februári 1992. Odvtedy ponúkli ďalších jedenásť radových počinov. Medzi ich úspešné single patria skladby Motorcycle Emptiness, A Design For Life, Everything Must Go, If You Tolerate This Your Children Will Be Next, You Stole The Sun From My Heart, The Masses Against the Classes, So Why So Sad či Your Love Alone Is Not Enough. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies