Mancini potvrdil zvesti, chorvátsky supertalent Kovačičov prestúpi do Realu Madrid

NETKY.SK • 17 August 2015, 11:33 • 2 min
Mancini potvrdil zvesti, chorvátsky supertalent Kovačičov prestúpi do Realu Madrid

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Roberto Mancini potvrdil, že obletovaný chorvátsky supertalent Mateo Kovačič zamieri do Realu Madrid. Ako informoval portál goal.com, "biely balet" zaplatí za 21-ročného záložníka 35 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Kovačič podpíše s kráľovským klubom kontrakt na päť rokov s ročným platom štyri milióny eur. Milánsky klub dotiahol v aktuálnom letnom prestupovom období viacero zaujímavých hráčov - Geoffreyho Kondogbiu, Martína Montoyu či Stevana Jovetiča. V snahe dodržať finančné pravidlá fair-play sa musel uchýliť k predaju niektorých hráčov, medzi nimi Xherdana Shaqiriho do anglického Stoke City, aby znížil rozdiel medzi nákladmi a ziskami z transferov.


"Čo môžete robiť? Existujú pravidlá a my ich musíme rešpektovať. Sme sklamaní, od prezidenta až po hráčov. Kovačič aj Shaqiri odišli z rovnakého dôvodu, ale to neznamená, že sa teraz nepokúsime vytvoriť silný tím," vyhlásil Mancini pre Mediaset Premium.


Podľa servera Football-Italia.net športový riaditeľ "nerazzurri" Piero Ausilio v pondelok pricestuje do metropoly Španielska dotiahnuť detaily prestupu. Rodák z rakúskeho Linzu Kovačič má napriek mladému veku na konte už 21 stretnutí v seniorskej reprezentácii Chorvátska, raz aj skóroval. Nechýbal na vlaňajšom svetovom šampionáte v Brazílii. Ak sa informácie o transfere potvrdia, Kovačič by v budúcnosti mohol dirigovať hru Realu spoločne s krajanom Lukom Modričom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies