Manchester United predĺžil kontrakt s Fosu-Mensahom do júna 2020

NETKY.SK • 20 Október 2016, 08:52 • 2 min
Manchester United predĺžil kontrakt s Fosu-Mensahom do júna 2020

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United predĺžil spoluprácu s Timothym Fosu-Mensahom do roku 2020. Informáciu priniesol na svojom oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný obranca prišiel do United v roku 2014. Zdokonalil sa v klubovej akadémii, následne nastúpil za rezervný tím do 21 rokov a v uplynulej sezóne absolvoval aj debut v Premier League v zápase proti Arsenalu. Dosiaľ odohral v drese United 12 duelov. Súčasťou novej zmluvy, ktorá platí do júna 2020, je aj opcia na predĺženie spolupráce o ďalší rok. "Teší ma, že som podpísal kontrakt s Manchestrom United. Užil som si každú minútu, ktorú som dosiaľ v klube strávil. Každý deň sa od trénera a jeho tímu niečo naučím. Vážim si dôveru, ktorú do mňa klub vložil a chcem mu ju vrátiť svojimi výkonmi na ihrisku," uviedol po podpise zmluvy Fosu-Mensah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies