Manchester United nedobyl bránu Krula, s Newcastle hral bez gólov

NETKY.SK • 22 August 2015, 15:59 • 2 min
Manchester United nedobyl bránu Krula, s Newcastle hral bez gólov

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru United remizovali v úvodnom sobotňajšom dueli 3. kola Premier League doma s Newcastlom United 0:0.

slovakia

left justify in out

Po dvoch tesných triumfoch v pomere 1:0 si pripísali do tabuľky siedmy bod, "straky" majú na konte dva za druhú remízu v prebiehajúcom ročníku.

 

"Červení diabli" mali celý zápas územnú prevahu. Už v 4. minúte sa z úvodného gólu tešil Rooney, no ofsajdový verdikt čiarového rozhodcu mu radosť prekazil. Hostia hrozili len z brejkov a jeden z nich mohol mať gólovú pečať, Mitrovičova hlavička však skončila na brvne. Po bezgólovom prvom dejstve to domáci v druhom polčase kombinačne roztočili. Rastúci tlak United vyvrcholil v záverečnej štvrťhodine, v ktorej postupne spálili svoje príležitosti Mata, Shaw či Javier Hernandez, ktorý z bezprostrednej blízkosti trafil len padajúceho Krula. V samom závere zastavil gólovú hlavičku Smallinga na bránkovej čiare hosťujúci obranca a "straky" následne nevyužili na rozhodnutie prečíslenie troch proti jednému.

 

Premier League - 3. kolo:

Manchester United - Newcastle United 0:0

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies