Manchester United môže bojovať o titul, myslí si Scohles

NETKY.SK • 7 Január 2017, 18:20 • 2 min
Manchester United môže bojovať o titul, myslí si Scohles

MANCHESTER - Niekdajší skvelý futbalista Manchestru United Paul Scohles si myslí, že "červení diabli" stále majú šancu bojovať o titul, ale v nasledujúcom kole Premier League musia na vlastnom ihrisku triumfovať nad FC Liverpool (15.1. o 17.00 h).

slovakia

left justify in out

"United môže mať v tejto chvíli tie najvyššie ciele. Nemyslím si, že by Chelsea bola až tak presvedčivá. Liverpool má tiež svoje problémy. Keď Manchester United budúci týždeň zvíťazí, bude späť v boji o titul," uviedol 42-ročný Scholes, ktorý si celú kariéru obliekal dres "Red devils".


Šesťdesiatšesťnásobný anglický reprezentant zároveň pochválil svojho bývalého spoluhráča Wayna Rooneyho, ktorý v sobotu vyrovnal klubový strelecký rekord legendárneho Bobbyho Charltona. "Je to skvelý úspech. Rooney získal mnoho trofejí, ale stále má hlad a túži po ďalších úspechoch. Je to všestranný hráč a dúfam, že klubový rekord prekoná v zápase proti Liverpoolu," vyhlásil Scholes. Informácie uverejnil portál goal.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies