Manchester United zdolal doma Valenciu, nový kapitán je Rooney

NETKY.SK • 13 August 2014, 09:13 • 2 min
Manchester United zdolal doma Valenciu, nový kapitán je Rooney

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru City majú za sebou generálku na nový ročník najvyššej anglickej súťaže a tiež menovanie nového kapitána tímu, Louis van Gaal zase zápasovú premiéru na Old Trafforde.

slovakia

left justify in out

V utorok sa "červení diabli" naladili na Premier League domácim víťazstvom 2:1 nad španielskou Valenciou a po prípravnom stretnutí sa dozvedeli, že kapitánsku pásku bude v nadchádzajúcej sezóne nosiť na rukáve Wayne Rooney. Zastupovať ho bude Darren Fletcher. Doterajší líder kabíny Nemanja Vidič si už oblieka dres Interu Miláno.

 

 

Predsezónne obdobie vyšlo Van Gaalovým zverencom na výbornú. Vyhrali všetkých päť stretnutí na americkom turné a zvládli aj súboj s Valenciou. Holandský kormidelník však v utorok spokojnosťou nežiaril. "Myslím si, že to bol dnes z našej strany najhorší zápas. Veľa zlých riešení, nepresných prihrávok, nedôslednosť v tlaku na súpera," zhodnotil 62-ročný kouč, ale jeden aspekt predsa len vyzdvihol: "Atmosféra na štadióne bola fantastická. Fanúšikovia tu kričia, jačia vaše meno." 

 

Domáci vydolovali víťazstvo gólom striedajúceho Marouana Fellainiho v nadstavenom čase. "Nakoniec sme sa tešili z víťazstva, pretože sme bojovali do poslednej minúty. Verím, že je to dobrý signál," dodal Van Gaal. 

 

United otvoria sezónu Premier League 2014/15 sobotňajším domácim zápasom so Swansea City. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies