Mammal 43: Zápasy, Nádejní Zápasníci a Športová Atmosféra v Kings Gym Bratislava

NETKY.SK • 23 Január 2024, 15:18 • 2 min
Mammal 43: Zápasy, Nádejní Zápasníci a Športová Atmosféra v Kings Gym Bratislava

Dňa 21.1.2024 sa v Kings Gym Bratislava uskutočnila udalosť, ktorá zaujala všetkých milovníkov MMA – Mammal 43. Túto udalosť charakterizovala súťaživosť, odhodlanie a kvalitné výkony zápasníkov, ktorí sa zúčastnili.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Všetci fanúšikovia, tréneri a zápasníci, ktorí sledujú Mammal, mohli na vlastné oči vidieť dynamické súboje v rôznych váhových kategóriách. Kings Gym Bratislava poskytol dokonalú arénu pre týchto športovcov, kde sa stretávali zápasníci s rôznymi štýlmi a schopnosťami. Pre tých, ktorí chcú sledovať, podporovať a stretnúť sa so svetom Mammal, existujú rôzne zdroje na získanie informácií. Oficiálne stránky ligy Mammal sú skvelým miestom na sledovanie výsledkov, noviniek a informácií o nadchádzajúcich udalostiach.
Zápasníci a kluby, ktoré sa zúčastnili Mammal 43, nájdu na stránke aj podrobné výsledky a štatistiky. Tí, ktorí hľadajú fotky, záznamy zápasov a ďalšie multimédiá, môžu nájsť obsah na oficiálnom YouTube kanáli ligy a sociálnych médiách, ako sú Instagram a Facebook.

 

Pre tých, ktorí by sa radi zapojili do diskusie a zdieľali svoje dojmy, existujú rôzne online fóra a komunity. Mammal si udržuje aktívnu prítomnosť na sociálnych médiách, čo umožňuje fanúšikom zdieľať svoje názory, podporovať svojich obľúbených zápasníkov a byť súčasťou širšej MMA komunity.

 

Celkový záznam z Mammal 43 v Kings Gym Bratislava neopominie ani atmosféru, ktorú priniesol naplnený gym a hlučná podpora. Pre tých, ktorí túto akciu nestihli, videá, fotografie a záznamy prenosu na online platformách sú skvelým spôsobom, ako sa priblížiť k tejto intenzívnej športovej udalosti. Mammal 43 v Kings Gym Bratislava bola nezabudnuteľnou udalosťou pre všetkých, ktorí milujú MMA. Pre tých, ktorí chcú zostať v kontakte s týmto fascinujúcim svetom, sú rôzne zdroje a možnosti, ktoré umožňujú sledovať, diskutovať a cítiť pulzujúcu energiu tohto športu.

 

"S radosťou a hrdosťou vám chcem oznámiť, že ligové kolo MAMMAL 43 bolo výnimočné v každom ohľade. Boli sme svedkami úžasných zápasov, plných prekvapení a súbojov, ktoré vyvolali váš záujem a napätie v celej aréne. Mammal liga nie je len o výkonnosti, ale aj o dávaní príležitosti zápasníkom na všetkých úrovniach. Bez ohľadu na to, či ste začiatočníci alebo pokročilí bojovníci, Mammal vám poskytuje priestor pre váš talent a váš vášnivý prístup k MMA. Je nám potešením oznamovať, že MAMMAL 43 prilákalo nielen náš domáci talent, ale aj zahraničných zápasníkov, čo len potvrdzuje silu a atraktivitu našej ligy. Na tejto skvelej udalosti som hrdý a teším sa, že sme svedkami rastúceho záujmu o MMA na Slovensku. Ďakujem všetkým zúčastneným, a to nielen zápasníkom, ale aj fanúšikom, ktorí robia z Mammal ligy jedinečnú komunitu." povedal Marek Herda, Prezident Slovenského zväzu

 

 

Výsledky:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda, Zdroj foto: Marek Herda
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies