Mak zmiernil prehru PAOK-u: Gól prišiel neskoro

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:03 • 2 min
Mak zmiernil prehru PAOK-u: Gól prišiel neskoro

KRASNODAR - Jediným slovenským futbalistom, ktorý skóroval vo štvrtkovom programe skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016, bol útočník gréckeho PAOK-u Solún Róbert Mak.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Bratislavčan sa presadil v nadstavenom čase druhého polčasu na pôde ruského FK Krasnodar, presným zásahom zmiernil prehru svojho zamestnávateľa 1:2. Niekdajší hráč Manchestru City a 1. FC Norimberg, ktorý odohral celé stretnutie, sa presadil strelou pravačkou zvnútra šestnástky.

 

Ďalší Slovák Erik Sabo hral do 58. min. "V Rusku sme začali dobre, boli sme aktívni, no prvý gól dali domáci. Na druhý polčas sme nastúpili s jasným cieľom otočiť duel. Snaha na našej strane bola veľká, ale Krasnodar skóroval z penalty a dostal sa do dvojgólového vedenia," zhodnotil duel na krasnodarskej pôde pre svoju oficiálnu stránku Róbert Mak.

 

PAOK-u patrí po štyroch zápasoch v C-skupiny tretia pozícia so ziskom troch bodov. Grécke mužstvo má manko štyri body na druhý Krasnodar, na prvý Dortmund už nedostižné sedembodové. "Gól prišiel už neskoro. Škoda. Hrali sme dobre, ale Krasnodar je kvalitný tím. V nedeľu na nás čaká v gréckej lige Panthrakikos a musíme vyhrať," doplnil slovenský reprezentant Róbert Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies