Mak nastúpil pod injekciami, PAOK chce aspoň EL

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 13:49 • 2 min
Mak nastúpil pod injekciami, PAOK chce aspoň EL

SOLÚN - Futbalisti PAOK Solún v stredu nezvládli dôležitý duel o Ligu majstrov 2015/2016, keď v 3. kole play off gréckej ligy na domácom štadióne prehrali s Panathinaikos 0:1. Slovenský reprezentant Robet Mak odohral celý duel pod injekciami, keďže ho trápia zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

"Šance sme mali, ale nedali sme ani jeden gól. A bez presnej trefy nemôžete vyhrať," uviedol Mak pre svoj web. "Panathinaikos hral rozumne, ujal sa vedenia a potom umnou hrou doviedli zápas do víťazného konca. V druhom polčase nás skoro k ničomu nepustil. Vidno, že hostia sú veľmi dobre rozohratí, sú v pohode. Nám ešte zostávajú tri zápasy, aby sme si vybojovali účasť aspoň v Európskej lige," pokračoval slovenský reprezentant.

 

Mak, ktorý nedohral víkendový zápas proti Asterasu pre narazený chrbát, dlho nevedel, či nastúpi proti Panathinaikosu. O jeho štarte sa rozhodlo tesne pred začiatkom. "Hral som pod injekciami, veľmi som chcel pomôcť. Bohužiaľ, nepodarilo sa to," dodal sklamaný Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies