Majster Európy 2004 Katsouranis ukončil kariéru

NETKY.SK • 30 September 2015, 11:06 • 2 min
Majster Európy 2004 Katsouranis ukončil kariéru

SOLÚN - Dlhoročný grécky futbalový reprezentant Konstantinos Katsouranis sa rozhodol ukončiť aktívnu hráčsku kariéru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný rodák z mesta Patras o tom informoval prostredníctvom svojho oficiálneho konta na twitteri. "Koniec úžasnej cesty. Ďakujem všetkým spoluhráčom, trénerom, funkcionárom a fanúšikom za 19 fantastických rokov," napísal Katsouranis, ktorý najčastejšie hrával na pozícii defenzívneho stredopoliara.

 

Grék iba pred niekoľkými dňami podpísal kontrakt s austrálskym druholigistom Heidelberg United. V minulosti hrával za grécke kluby Panachaiki Patras, AEK Atény, Panathinaikos Atény, PAOK Solún a FC Atromitos, legionárčil aj v portugalskej Benfice Lisabon a indickom FC Pune City.

 

V drese Grécka odohral 116 duelov s bilanciou desať gólov, v roku 2004 získal v jeho drese titul majstra Európy. Na Katsouranisovo ukončenie kariéry zareagovali aj jeho niekdajší spoluhráči. "Bolo pre mňa potešením zahrať si s tebou. Gratulujem ti ku všetkému, čo si dosiahol," odkázal prostredníctvom twitteru francúzsky útočník Djibril Cissé.

 

"Skvelý hráč, priateľ a človek. Budeš nám na trávnikoch chýbať," zverejnil na rovnakej sociálnej sieti obranca PSG David Luiz. "Som rád, že som si s tebou mohol zahrať. Teším sa, že som tvoj priateľ. Si skvelý človek a výborný hráč. Posielam ti veľké objatie!" doplnil bývalý portugalský reprezentačný útočník Nuno Gomes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies