Majitelia Trabantov majú zraz na Tajvane

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 09:43 • 2 min
Majitelia Trabantov majú zraz na Tajvane

KOŠICE – V Košiciach sa dnes popoludní začína XIII. ročník celoslovenského zrazu trabantov, ktorý organizuje Trabant klub Košice.

slovakia

left justify in out

Ako dnes za organizátorov informoval Marek Hanispal z košického Trabant klubu, očakávajú účasť približne 50 osádok a do dvesto milovníkov Trabantov z Poľska, Maďarska, Čiech a zo Slovenska, ktorí dočasne zaparkujú svoje tátoše v autokempingu Tajvan v Čani neďaleko Košíc.

 

„V sobotu predpoludním sa vydáme na spanilú jazdu mestom Košice. Pôjdeme do košickej zoologickej záhrady v Kavečanoch, kde máme naplánovanú Trabi Safari. Návštevníkom ZOO osádky predstavia svoje autá od 10:30. Od 14:00 si budú môcť autá prezrieť Košičania v centre mesta pri Auparku. Trabanty, ktoré sa od druhej polovice minulého storočia preháňali mestami, sú už skôr raritou. Dnes ich vlastnia už iba tí, pre ktorých sa stal trabant koníčkom. Je v tom kus nostalgie, ale aj výnimočnosti. Oči zvedavcov si vás nájdu tak, ako aj nablýskané Ferrari,“ povedal Hanispal. Celoslovenský zraz trabantov potrvá do nedele.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies