Magazín Forbes označil Lady Gaga za najvplyvnejšiu celebritu šoubiznisu

NETKY.SK • 19 Máj 2011, 07:21 • 2 min
Magazín Forbes označil Lady Gaga za najvplyvnejšiu celebritu šoubiznisu

Magazín Forbes označil Lady Gaga za najvplyvnejšiu celebritu šoubiznisu

slovakia

left justify in out

img

Dvadsaťpäťročná Lady Gaga je najvplyvnejšia celebrita sveta, oznámil v stredu magazín Forbes. Vo výročnom rebríčku hviezd šoubiznisu zosadila speváčka a módna ikona dlhoročnú víťazku Oprah Winfreyovú. Pomohli jej k tomu fanúšikovia z internetu, na Facebooku ich má 32 miliónov a na Twitteri prekročila v stredu hranicu 10 miliónov.
      Oprah Winfreyová klesla na miesto druhej najvplyvnejšej celebrity sveta v rebríčku magazínu Forbes pred 17-ročného speváka Justina Biebera, ktorý má na internete takmer takú obec fanúšikov ako Lady Gaga.
      Rockeri zo skupiny U2 sa umiestnili na štvrtom mieste nasledovaní spevákom Eltonom Johnom, hráčom golfu Tigerom Woodsom a country speváčkou Taylor Swiftovou. Ôsme až desiate miesto obsadili spevák Bon Jovi, hudobný magnát Simon Cowell a basketbalová hviezda Lebron James.
      Editorka magazínu Forbes Dorothy Pomerantzová povedala, že Lady Gaga "dokáže využiť Twitter a Facebook, aby priviedla 'malé príšery' do šialenstva vedúceho k (jej) rekordným predajom a mediálnej pozornosti. Je najlepším príkladom toho, ako budú musieť celebrity manažovať svoje kariéry v nadchádzajúcich rokoch".
      Na internet v stredu uniklo aj všetkých 14 piesní z nového albumu Lady Gaga Born This Way, ktoré sa oficiálne dostane do predaja až 23. mája.
Zdroj: TASR/DPA, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies