Madonna vyhlásila, že chce vyhodiť do vzduchu Biely dom, preverí ju tajná služba

NETKY.SK • 23 Január 2017, 13:19 • 2 min
Madonna vyhlásila, že chce vyhodiť do vzduchu Biely dom, preverí ju tajná služba

WASHINGTON - Slovný útok americkej popovej speváčky Madonny na nového prezidenta USA Donalda Trumpa vyvolal diplomatické roztržky. Madonna počas sobotňajšieho protestného pochodu vo Washingtone totiž vyhlásila, že "veľmi veľa rozmýšľala o tom, že vyhodí Biely dom do vzduchu".

slovakia

left justify in out

Trumpovi stúpenci na tieto slová reagovali nahnevane, tvrdiac, že ak by takéto poznámky padli na adresu bývalého prezidenta Baracka Obamu, nasledovalo by všeobecné pobúrenie. Speváčka sa v metropole zúčastnila na jednom z "protitrumpovských" pochodov žien, konaných po celom svete.

 

Po jej invektívach vedúci kancelárie Bieleho domu Reince Priebus pre spravodajskú stanicu Fox News uviedol: "Istá speváčka vyhlásila, že chce vyhodiť Biely dom do vzduchu. Dokážete si predstaviť, že by niečo také povedali o prezidentovi Obamovi?" Madonna tvrdí, že je slová boli vytrhnuté z kontextu.

 

"Áno, som rozčúlená. Áno, som rozhorčená. Áno, veľmi veľa som rozmýšľala o tom, že vyhodím Biely dom do vzduchu. Viem však, že sa tým nič nezmení," vyhlásila 58-ročná speváčka. Jej emotívny "prejav" odvysielalo viacero televíznych staníc, hoci záver, v ktorom viackrát vulgárne zahrešila, mnohé z nich vystrihli.

 

 

 

Prezidentská poradkyňa Kellyanne Conwayová označila Madonnine poznámky za "deštruktívne" a dodala, že na speváčkine invektívy boli upozornené tajné služby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies