Lupič z herní skončil v rukách polície

NETKY.SK • 29 Január 2015, 11:52 • 2 min
Lupič z herní skončil v rukách polície

BRATISLAVA/ZVOLEN - Policajti odhalili páchateľa, ktorý v polovici januára lúpil v herni s kaviarňou vo Zvolene a v utorok aj v Sliači.

slovakia

left justify in out

Obvinenia z ozbrojených prepadov si vyslúžil 28-ročný Martin zo Žiaru nad Hronom. Mladý muž bol už 11-krát trestaný za majetkovú a násilnú trestnú činnosť a aj za lúpež. V súvislosti s prepadmi policajti zadržali v stredu aj ďalšiu podozrivú osobu. Martin podľa polície lúpil 15. januára skoro ráno vo zvolenskej herni. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, maskovaný muž ohrozoval krupierku nožom a ukradol obálky s peniazmi, z pultu zobral mobil a peňaženku s dennou tržbou. Škody presiahli 4 200 eur. V utorok lúpil znovu, tentokrát v Sliači. Ozbrojený lupič aj v tomto prípade ohrozoval a okradol krupierku a aj jedného zákazníka. Krátko po prepade policajti páchateľa zadržali. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies