Lukašenko vzal Gérarda Depardieua na výlet, ukázal mu poľnohospodárske stroje

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 06:53 • 2 min
Lukašenko vzal Gérarda Depardieua na výlet, ukázal mu poľnohospodárske stroje

MINSK - Bieloruský prezident Alexander Lukašenko prijal dnes vo svojom sídle pri Minsku slávneho francúzskeho herca Gérarda Depardieua, informovala agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

Lukašenko vzal svojho hosťa na krátky výlet, ukázal mu niektoré z typov bieloruských poľnohospodárskych strojov a dokonca ho učil zručnostiam v kosení, uviedlo tlačové oddelenie bieloruského prezidenta. Lukašenko a Depardieu diskutovali aj o možných projektoch spolupráce medzi Ruskom a Bieloruskom v oblasti umenia a kultúry.

 

Depardieu si vzal so sebou aj producenta budúceho filmu o legendárnej francúzskej letke Normandie-Niemen, ktorá počas druhej svetovej vojny bojovala proti nacistom na východnom fronte. Projekt sa realizuje pri príležitosti 70. výročia víťazstva v druhej svetovej vojne. Na filme sa budú podieľať Francúzsko, Bielorusko a Rusko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies