Lukaku zariadil Mourinhovi víťazný návrat do Chelsea

NETKY.SK • 18 Júl 2013, 08:08 • 2 min
Lukaku zariadil Mourinhovi víťazný návrat do Chelsea

BANGKOK - Portugalský futbalový tréner José Mourinho zažil víťaznú premiéru vo svojom staronovom pôsobisku FC Chelsea, keď zásluhou premenenej penalty Romela Lukaka zvíťazili jeho zverenci 1:0 nad výberom tímu Singha All-Star v rámci ázijského turné.

slovakia

left justify in out

"The Special One", respektíve už "The Happy One", sa vrátil na Stamford Bridge po angažmánoch na lavičkách Interu Miláno a Realu Madrid. Päťdesiatročný kormidelník, ktorý sa s tímom presunie do malajzijského mesta Kuala Lumpur a neskôr indonézskej Jakarty, oficiálne potvrdil ponuku "The Blues" na útočníka konkurenčného Manchestru United Wayna Rooneyho. Ten nie je v mužstve "červených diablov" spokojný pre nedávne vyhlásenia jeho lodivoda Davida Moyesa, ktorý ho označil len ako náhradu za holandského zakončovateľa Robina van Persieho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies