Ľudia môžu zaslaním SMS zachrániť život deťom v núdzi

NETKY.SK • 26 Január 2014, 12:23 • 2 min
Ľudia môžu zaslaním SMS zachrániť život deťom v núdzi

BRATISLAVA - Verejnosť má možnosť zachrániť životy detí a ich rodín v núdzi zaslaním SMS v tvare MAGNA na číslo 806 v hodnote tri eurá.

slovakia

left justify in out

Verejnosť má možnosť zachrániť životy detí a ich rodín v núdzi zaslaním SMS v tvare MAGNA na číslo 806 v hodnote tri eurá. Ide o zaslanie dobrej správy, informuje o tom slovenská humanitárna organizácia Magna deti v núdzi na svojej internetovej stránke. Ide o verejnú zbierku, z ktorej prostriedky využíva organizácia pravidelne na pomoc deťom a ich rodinám vo svojich projektoch. Zaslaním SMS na číslo 806 si darca aktivuje každomesačné pravidelné prispievanie. Z neho sa však môže kedykoľvek bezplatne odhlásiť zaslaním bezplatnej SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806. Po zaslaní takejto SMS bude z pravidelného prispievania vyradený.

Prostredníctvom symbolického mesačného príspevku v hodnote tri eurá tak môžu ľudia spolu s organizáciou pomôcť zachraňovať životy detí. "Vďaka darcom budú môcť deti prežiť každý ďalší deň, dostanú zdravotnú starostlivosť, lieky a nebudú trpieť hladom," uvádza organizácia. Ako dodáva, malá suma sa takto premení na veľkú pomoc. Príspevok v hodnote tri eurá zabezpečí napríklad terapeutickú stravu pre podvyživené dieťa na celý mesiac alebo liečbu ťažkej dehydratácie pre 20 detí.

Každý, kto si aktivuje pravidelné prispievanie v projekte Magna Záchranca, dostane pravidelne raz za mesiac bezplatnú SMS s informáciami o aktuálne prebiehajúcich projektoch, ktoré sú realizované aj z vyzbieraných finančných prostriedkov cez SMS. Celý, 100-percentný výťažok k zbierky je od telefonických operátorov poskytnutý humanitárnej organizácii Magna Deti v núdzi. Možnosť stať sa Magna Záchrancom cez SMS spustila humanitárna organizácia v spolupráci so všetkými mobilnými operátormi v septembri 2012 a koncom roka registrovala 4 022 Magna Záchrancov, ktorí spolu s ňou zachraňujú detské životy každý deň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies