Eduard Heger absolvoval prvé stretnutie k plánu obnovy so strategickou radou

NETKY.SK • 13 August 2021, 09:30 • 2 min
Eduard Heger absolvoval prvé stretnutie k plánu obnovy so strategickou radou

BRATISLAVA - S niektorými opatreniami plánu obnovy sa už začalo. Uskutočnila sa napríklad reforma právneho rámca v oblasti energetickej efektívnosti. Tento rok má Slovensko splniť 14 míľnikov.

slovakia

left justify in out

Eduard Heger absolvoval prvé stretnutie k plánu obnovy so strategickou radou. Rada funguje na neformálnej báze. Medzi jej hlavné úlohy patrí predkladanie strategických odporúčaní či pripomienkovanie kľúčových dokumentov. Plánuje sa stretávať pravidelne, minimálne však raz do mesiaca. Informoval o tom tlačový odbor Úradu vlády SR.
 

Možno vás zaujme: Eduard Heger: Dobrá výchova a vzdelanie určujú charakter spoločnosti

Členmi rady sú okrem iných generálna riaditeľka sekcie plánu obnovy Lívia Vašáková, riaditeľ Útvaru hodnoty za peniaze Štefan Kišš, podpredsedníčka dozornej rady VÚB banky Elena Kohútiková, strategický poradca UNESCO Vladimír Šucha, bývalý podpredseda vlády a minister financií Ivan Mikloš či bývalý predseda permanentného krízového štábu Peter Škodný. Zoznam členov strategickej rady nie je konečný, jeho finálna podoba sa ešte môže rozširovať.

 

Prečítajte si: Ľudstvo žije oddnes na ekologický dlh. Vyčerpalo všetky obnoviteľné zdroje na tento rok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona