Lucia Žitňanská: Pellegriniho vláde treba dať šancu

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 13:07 • 2 min
Lucia Žitňanská: Pellegriniho vláde treba dať šancu

BRATISLAVA - Vláde pod vedením Petra Pellegriniho treba dať šancu. Po stretnutí s prezidentom Andrejom Kiskom to pre médiá uviedla exministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská.

slovakia

left justify in out

"Keď sa našiel priestor v rámci ústavných mantinelov zastupiteľskej demokracie vytvoriť novú vládu, tak jej treba dať šancu," povedala s tým, že ako poslankyňa očakáva, že vláda bude reflektovať súčasnú situáciu a spoločenské dianie. "Pokiaľ sa toto podarí, tak si myslím, že je to pre dobro," uviedla.

Žitňanská sa podľa vlastných slov ako poslankyňa vracia do klubu strany Most-Híd. Na otázku, či podporí v parlamente programové vyhlásenie vlády povedala, že "za to, čo som už raz hlasovala nemám problém hlasovať znova". "Samozrejme, očakávam tú reflexiu. Rada si aj vypočujem, čo povie premiér, keď bude prezentovať programové vyhlásenie vlády. Predpokladám, že nový minister vnútra sa tiež vyjadrí," povedala s tým, že od nového ministra vnútra Tomáša Druckera sú momentálne veľké očakávania a ona si myslí, že ich Drucker bude chcieť naplniť.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies