Lucas Pérez: Deportivo La Coruňa určí víťaza La Ligy

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 09:27 • 2 min
Lucas Pérez: Deportivo La Coruňa určí víťaza La Ligy

LA CORUŇA - Šestnásťgólový strelec Deportiva La Coruňa v aktuálnej sezóne najvyššej španielskej futbalovej súťaže Lucas Pérez si myslí, že práve galícijský tím by mohol byť "jazýčkom na váhach", ktorý rozhodne o držiteľovi majstrovského titulu v Primera División.

slovakia

left justify in out

La Coruňa sa totiž v zostávajúcich piatich kolách stretne v domácom prostredí s FC Barcelona aj Realom Madrid. Deportivo nastúpi proti "Blaugranas" už túto stredu v rámci 34. kola, "biely balet" privíta počas posledného hracieho dňa 15. mája. Barcelona je na čele súťaže s lepším skóre pred Atléticom a o bod pred Realom Madrid.

 

"Naše mužstvo môže rozhodnúť La Ligu. Veľa ľudí tvrdilo, že už je hotovo, ale ja som tušil, že sa chlieb bude lámať až v máji. Sezóna je dlhá. Najbližšie čelíme Barcelone. Je to nebezpečný súper, či už potrebuje body alebo nie," cituje portál fourfourtwo.com slová 27-ročného útočníka, ktorý je hráčom Deportiva od 12. augusta minulého roka.

 

Koncom júla tesne pred transferom do Španielska rozhodol o triumfe PAOK-u Solún nad Spartakom Trnava (1:0) v prvom zápase 3. predkola Európskej ligy 2015/2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies