Luca Toni pár dní po ukončení kariéry už viceprezidentom

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 14:05 • 2 min
Luca Toni pár dní po ukončení kariéry už viceprezidentom

VERONA 18. mája (SITA) - Bývalý taliansky futbalový reprezentant Luca Toni nezostal po ukončení svojej hráčskej kariéry dlho bez práce. Tridsaťosemročný niekdajší útočník, ktorý sa v máji rozlúčil s trávnikmi ako hráč Hellasu Verona, sa stal viceprezidentom tohto talianskeho klubu, referoval web nemeckého periodika Bild.

slovakia

left justify in out

Jednou z hlavných úloh pre majstra sveta z roku 2006 bude nájsť nového trénera A-mužstva, Luigi Delneri je podľa Gazzetta dello Sport na odchode z klubu, ktorý zostúpil do druhej najvyššej talianskej súťaže Serie B.

Rodák z Pavulla nel Frignano Toni pôsobil na klubovej scéne aj vo Vicenze, Brescii, Palerme, Fiorentine, Bayerne Mníchov, AS Rím a FC Janov. V najvyššej dlhodobej súťaži na Apeninskom polostrove nastrieľal 156 gólov v 343 stretnutiach. V súťažnom ročníku 2005/2006 si ako hráč Fiorentiny vybojoval kontinentálnu Zlatú kopačku zásluhou 31 zásahov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies