LM: UEFA začala konanie voči Legii Varšava za neoprávnený štart hráča

NETKY.SK • 8 August 2014, 07:12 • 2 min
LM: UEFA začala konanie voči Legii Varšava za neoprávnený štart hráča

VARŠAVA - Európska futbalová únia (UEFA) začala konanie voči Legii Varšava za neoprávnený štart hráča v odvetnom zápase 3. predkola Ligy majstrov proti Celtic Glasgow.

slovakia

left justify in out

Poľský klub postúpil po víťazstvách 4:1 doma a 2:0 na pôde súpera do play off prestížnej súťaže, v prípade dokázania viny sa však výsledok anuluje a do hry o skupinovú fázu LM sa môže vrátiť Celtic.

 

Tri minúty pred koncom stredajšieho duelu zasiahol do hry v drese Legie aj obranca Bartosz Bereszynski. Jeho štart však podľa obvinenia UEFA nebol oprávnený. "V súvislosti s odvetným zápasom 3. predkola Ligy majstrov UEFA otvorila konanie v súvislosti so štartom Bartosza Bereszynského v zápase. Klub je pripravený podať k situácii relevantné stanovisko a vysvetlenie," píše sa podľa agentúry Reuters v oficiálnom vyhlásení Legie Varšava.

 

V tíme poľského šampióna pôsobí aj slovenský reprezentačný brankár Dušian Kuciak a talentovaný stredopoliar Ondrej Duda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies