Predpoveď ceny Bitcoinu a Ethereumu

NETKY.SK • 9 Február 2023, 11:48 • 2 min
Predpoveď ceny Bitcoinu a Ethereumu

V poslednom čase sa diskusie o budúcej cene kryptomien stávajú stále živšími. Analytici a odborníci v oblasti kryptomien sa neustále snažia vytvoriť predpoveď ceny pre najpopulárnejšie kryptomeny ako je Bitcoin a Ethereum. Niektorí veria, že trh sa nachádza na dne a čaká ho bullish bounce, iní zase tvrdia, že trh bude pokračovať v poklese.

slovakia

left justify in out

Jeden z analytikov sa sústredil na "triple bottom" na úrovni 22 350 dolárov v prípade Bitcoinu. Triple bottom sa vyznačuje tromi rovnakými minimami na grafe ceny, čo naznačuje, že trh môže byť na konci poklesu a môže nastúpiť obdobie rastu. Analytik tiež zdôraznil, že ak sa Bitcoinu podarí prekonať psychologickej hranice 25 000 dolárov, môže to byť signál pre ďalší rast.

 

Podobne, Ethereum sa nachádza na podobnej úrovni, keď jeho cena klesla na minimum za posledné tri mesiace. Analytici veria, že Ethereum má potenciál vytvoriť "triple bottom" na úrovni 2 000 dolárov, čo by mohlo viesť k obdobiu rastu.

 

Napriek tomu, že tieto predpovede sú povzbudivé, je dôležité si uvedomiť, že trh kryptomien je stále veľmi nestabilný a jeho vývoj je ťažké predvídať. Investovať do kryptomien by mal byť preto vždy premyslený krok a je dôležité sledovať aktuálne dianie na trhu.

 

Záverom, aj keď existujú pozitívne predpovede ohľadom budúcej ceny Bitcoinu a Ethereumu, je dôležité brať do úvahy všetky možnosti a premýšľať o investíciách do kryptomien opatrne.

 

Originál článok v angličtine si môžete prečítať tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies