LM: Ribéry mimo hry, Robben vyzerá byť v poriadku

NETKY.SK • 17 September 2014, 11:58 • 2 min
LM: Ribéry mimo hry, Robben vyzerá byť v poriadku

MNÍCHOV - Zdravotným patáliám Francka Ribéryho z futbalového Bayernu Mníchov niet konca-kraja, nezahnal ich ani gól do siete Stuttgattu v sobotňajšom bundesligovom zápase.

slovakia

left justify in out

Pre obnovené zranenie kolena je vylúčený štart francúzskeho krídelníka v stredajšom úvodnom vystúpení Bavorov v tomto ročníku Ligy majstrov proti Manchestru City. Nastúpiť by však už mal Arjen Robben.

 

Ribéry sa v sobotu vrátil so súťažného diania po problémoch s chrbtom a kolenom, v pondelok už znova netrénoval. Robbena takisto limitovalo koleno, podľa kormidelníka Pepa Guardiolu na tréningoch vyzeral Holanďan v uplynulých dňoch veľmi dobre. Kolená sú na úvod sezóny prekliatím Bayernu, vyradili Javiho Martíneza, Bastiana Schweinsteigera aj Thiaga Alcantaru. Proti Stuttgartu si pre zmenu pretrhol väz ľavého stehenného svalu Holger Badstuber. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies