LM: Benatia poprel, že za jeho absenciou v Lisabone je zabudnutý pas

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 14:36 • 2 min
LM: Benatia poprel, že za jeho absenciou v Lisabone je zabudnutý pas

LISABON - Futbalistom Bayernu Mníchov bude v stredajšej odvete štvrťfinále Ligy majstrov 2015/2016 na trávniku Benficy Lisabon chýbať marocký obranca Mehdi Benatia. Hoci sa v médiách objavili informácie, že dôvodom absencie 28-ročného zadáka je jeho zábudlivosť, keďže si mal vraj zabudnúť cestovný pas, hráč ich poprel.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti informoval, že dôvodom neúčasti je rozhodnutie realizačného tímu, ktoré mu má dať viac času na rekonvalescenciu po zranení. "Viaceré špekulácie, ktoré sa objavili, tvrdia, že nie som v tíme, lebo som si zabudol pas. Odmietam to. Nie som s tímom preto, lebo realizačný tím sa tak rozhodol aj vzhľadom na moje zranenie," napísal Maročan na jeho oficiálnom profile na sociálnej sieti. Jeho tvrdenie sa zdá byť zmysluplnejšie, keďže za Bayern naposledy nastúpil v osemfinálovej odvete LM pri výhre 4:2 pp nad Juventusom Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies